DEALER OFICIAL PENSULE ROUBLOFF SI PRODUSE DE MACHIAJ SLA PARIS

SLA Paris Serge Lous Alvarez BANNER

25 de ani de experienţă in make-up

SLA Paris înseamnă în primul rând experiența de 25 de ani a make-up artistului francez Serge Louis Alvarez. 25 de ani petrecuți în spatele celor mai faimoase prezentări de modă, pe platourile de filmare ale unor pelicule celebre și în culisele teatrelor sau ale operelor din lumea întreagă. 25 de ani de perfecțiune și măiestrie în arta efemeră a machiajului.

Machiajele lui Serge Louis Alvarez se definesc prin transparență, subtilitate și nuanțe în perfectă armonie cu pielea, astfel încât rezultatul să fie cu adevărat spectaculos. Perfecțiunea machiajelor realizate cu oricare dintre gamele SLA Paris este rodul muncii unei echipe care și-a dedicat ultimii 25 de ani cercetării, pentru a crea produsele de make-up care să se ridice la nivelul așteptărilor publicului.

Credem că un ten frumos se obține prin grijă și respect, iar îngrijirea pielii prin produsele de machiaj este principala noastră preocupare. De aceea încercăm să folosim în toate produsele SLA Paris cât mai multe ingrediente organice cu putință. Astfel, datorită muncii noastre și a unor tehnologii foarte avansate, am creat și perfecționat o gamă de produse bio.

Cel mai mare vis al nostru este ca femeile din lumea întreagă să descopere cu ajutorul produselor SLA Paris frumusețea la care au visat întotdeauna.

SLA Paris Serge Lous Alvarez

Pensulele si accesoriile marca Roubloff sunt fabricate manual in Rusia, la Kirov

Pensulele Roubloff sunt prelucrate in colaborare cu cei mai mari make-up artisti internationali, tinand cont de necesitatile, cerintele si recomandarile lor.

Se foloseste materie prima de cea mai inalta calitate. Fire naturale lucrate manual si fire sintetice produse dupa cele mai noi tehnologii, inele din alama placate cu crom, adeziv rezistent prentru fixarea parului pensulei.

Datorita fixarii calitative, parul nu isi pierde forma, firele nu cad, iar presarea mecanica garanteaza prinderea sigura a inelului de maner.

Inscriptionarea pensulelor este acoperita si protejata de un lac rezistent, astfel incat sa nu se stearga.

Mai mult, pensulele Roubloff au o greutate echilibrata. Asadar, mana artistului nu oboseste in timpul machiajului. In procesul de productie este folosit cel mai comod sistem de numerotare a pensulelor: numarul pensulelor rotunde corespunde diametrului smocului de par, iar numarul pensulelor plate, ovale sau oblice este echivalent latimii paletei pensulei.

Pensule Roubloff Productie 5

 

PENSULE FABRICATE IN RUSIA

CENTRUL JULIETTE ARMAND COSMETICS SRL
Nume firmă CENTRUL JULIETTE ARMAND COSMETICS SRL
Cod Unic de Înregistrare 15121108
Nr. Înmatriculare J40/202/2003
EUID ROONRC.J40/202/2003